Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu

Webontwikkeling

Wij bouwen uw website volgens de nieuwste standaarden.

Bij het ontwikkelen van een website, komt heel wat kijken. Het is nodig om aan de laatste standaarden te voldoen - en dat zijn er vandaag steeds meer.

Onze webontwikkeling voldoet aan die standaarden, zodat u steeds van boven komt te staan in Google. Wij hebben expertise in verschillende domeinen en bouwen zowel kleine als grote websites.

Ziezo, nu snapt u reeds onze bedrijfsfilosofie:
"First Things"... first!

Uw professionele website

Volgens de huidige standaarden

CONVERSIE

'Firstthings' start steeds vanuit het belangrijkste aspect: conversie. De hoofddoelstelling van een website is immers deze conversie, wat neerkomt op bezoekers aanzetten tot actie. Een verkennend gesprek zal duidelijk maken wat dit voor uw website kan zijn. 

Enkele voorbeelden:

  • Invullen van een contactformulier.
  • Bestellen van diensten of producten.
  • Informeren van uw klanten.

Website Usability

Nu we weten wat we willen bereiken dient er nagedacht over ‘website usability’ of gebruiksvriendelijkheid.

Een goede gebruikerservaring (UX) via intuïtieve logische schermen (UI) zorgen ervoor dat bezoekers vlot hun weg vinden op uw website. Niemand wil immers lang zoeken naar de juiste informatie.

Responsive webdesign

'Responsive webdesign' staat voor websites die zich aanpassen aan het toestel en de schermgrootte van uw bezoeker. Een bezoeker die een website bezoekt via zijn smartphone, moet goed leesbaar zijn met duidelijke afbeeldingen. Bij een te kleine weergave verliest u immers bezoekers.

Google focus

Met platformen zoals Wordpress of Wix, kan iedereen een website maken zou u denken. Maar een website die snel getoond wordt in Google vraagt al heel wat meer expertise.

'First Things' bouwt al zijn websites volgens de regels van Google. Dit betekent dat onze sites ideaal zijn ontwikkeld en snel laden. Google wil immers niet doorverwijzen naar een site die traag is, of geen duidelijke structuur heeft.

Klaar om gevonden te worden?

> Vraag nu uw gratis offerte aan