Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu

Ontwikkeling

Webapplicaties

Voor vrijwel ieder proces binnen uw bedrijf – nog op papier of al digitaal – kan een webapplicatie worden ontwikkeld om efficiënter te werk te gaan.

Webapplicaties zorgen voor tijdwinst en bevrijden personeel van saaie, repetitieve taken. Naast het winnen aan tijd, en meer kans voor uw werknemers om zich te focussen op belangrijke zaken, maakt een applicatie geen fouten.

Digitaliseer uw bedrijfsprocessen

Wat is een webapplicatie?

Een webapplicatie is een interactief programma, dat altijd online is en toegankelijk via een webbrowser zoals Google Chrome of Internet Explorer. Wij bouwen verschillende types webapplicaties met veel soorten toepassingen.

> Lees hier meer over wat een webapplicatie precies is.

Webapplicatie webapp
Digitalisering van bedrijfsprocessen - twee mensen in meeting

Uw webapplicatie op maat

Wij luisteren eerst naar de noden van onze klanten. Vervolgens stellen we de online tool of applicatie voor die perfect past bij hun organisatie.

Deel uw probleem, of idee en samen komen we tot de oplossing in de vorm van een sterke webapplicatie.

> Vraag nu uw gratis offerte aan.

Digitalisering van bedrijfsprocessen - twee mensen in meeting

VOORBEELDCASE: ZONNEPANELEN

De mogelijkheden van webapplicaties zijn eindeloos. Denk aan systemen voor het uitvoeren van boekingen, voorraadbeheer, boekhoudtoepassingen, webshops, documentbeheer, facturatie, enzovoorts.

Stel u hebt een bedrijf dat zich specialiseert in het plaatsen van zonnepanelen.
Hiervoor is een webapplicatie die het volledige proces van verkoop tot plaatsing en service achteraf ideaal.

De efficiëntie start reeds bij de verkoop. Een online webshop is al een type van webapplicatie op zich. Een bezoeker bekijkt makkelijk het aanbod aan zonnepanelen. Het bedrijf kan dan weer al deze informatie invoeren via een handige tool. Wanneer de klant overgaat tot een bestelling vraagt de webshop alle noodzakelijke informatie op om de volgende stappen in het bedrijfsproces te vergemakkelijken. Verkopers die klanten ontmoeten kunnen eveneens deze online tool hanteren om bestellingen te plaatsen.

De echte meerwaarde van een webapplicatie voor dit bedrijf zit niet in de webshop op zich maar de verdere werking ervan. Eenmaal de bestelling is geplaatst en de klant alle noodzakelijke gegevens heeft aangeleverd. Dan zal de applicatie het verdere bedrijfsproces vergemakkelijken. Het kan bijvoorbeeld de stock aanpassen en automatisch een nieuwe levering plaatsen bij de hoofdleveranciers. Verder kan de webapplicatie berekenen hoeveel werkuren er noodzakelijk zijn. En meer nog: de planning opstellen voor de werknemers bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn talloos.

Snelle bedrijfsprocessen
Voordelen webapplicatie

KENMERKEN VAN EEN GOEDE WEBAPPLICATIE

Zoals het woord zelf al zegt, is een webapplicatie een toepassing gebouwd op het wereldwijde web. Het is dus niet nodig om het programma te downloaden op uw computer. Als beheerder heeft u de keuze om gebruikers te laten inloggen, of om de applicatie vrij te laten gebruiken. De gegevens van de webapplicatie worden in de cloud opgeslagen: zo beschikt u overal over dezelfde gegevens, op ieder apparaat.

Een goede webapplicatie heeft dus geen downtime, is altijd online en biedt een gebruiksvriendelijk scherm aan voor uw personeel of klanten.

> Vraag nu uw gratis offerte aan.

Voordelen webapplicatie