Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu

Webapplicatie ontwikkeling

Digitalisering van bedrijfprocessen

Voor vrijwel ieder proces binnen uw bedrijf – nog op papier of al digitaal – kan een webapplicatie worden ontwikkeld om efficiënter te werk te gaan.

Webapplicaties zorgen voor tijdwinst en bevrijden personeel van saaie, repetitieve taken. Naast het winnen aan tijd, en meer kans voor uw werknemers om zich te focussen op belangrijke zaken, maakt een applicatie geen fouten.

Leestijd 1 minuut

Web- & Internetapplicaties

WAT IS EEN WEBAPPLICATIE?

Een webapplicatie is een interactief programma, dat altijd online is en toegankelijk via een webbrowser zoals Google Chrome of Internet Explorer. Wij bouwen verschillende types webapplicaties met veel soorten toepassingen.

VOORBEELDEN VAN WEBAPPLICATIES.

De mogelijkheden van webapplicaties zijn eindeloos. Denk aan systemen voor het uitvoeren van boekingen, voorraadbeheer, boekhoudtoepassingen, webshops, documentbeheer, facturatie, enzovoorts. 

KENMERKEN VAN EEN GOEDE WEBAPPLICATIE.

Zoals het woord zelf al zegt, is een webapplicatie een toepassing gebouwd op het wereldwijde web. Het is dus niet nodig om het programma te downloaden op uw computer. Als beheerder heeft u de keuze om gebruikers te laten inloggen, of om de applicatie vrij te laten gebruiken. De gegevens van de webapplicatie worden in de cloud opgeslagen: zo beschikt u overal over dezelfde gegevens, op ieder apparaat.

Een goede webapplicatie heeft dus geen downtime, is altijd online en biedt een gebruiksvriendelijk scherm aan voor uw personeel of klanten.